Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Yπ. Δημάρχου Γιώργου Ζυγούρη για το εκλογικό αποτέλεσμα του A γύρου

Γιώργος Ζυγούρης
H Είσοδος στον β' γύρο των εκλογών ήταν η καταρχήν επιβράβευση της «Συνεργασίας Πολιτών» από του δημότες Ζηρού.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες διαμόρφωσης του αποτελέσματος ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης με δηλώσεις του στον τύπο ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες που έκαναν την υπέρβασή τους και εμπιστεύτηκαν για πρώτη φορά με τέτοιο ποσοστό μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση.

« Ευχαριστώ από καρδιάς τους ψηφοφόρους του δήμου Ζηρού για την εμπιστοσύνη τους προς τον συνδυασμό μας. Μπορεί η διαφορά  που μας χωρίζει από τον κ. Γιολδάση να μας δίνει τη δεύτερη θέση  στον α΄γύρο της αναμέτρησης, δεν μας στερεί όμως την αισιοδοξία και την πιθανότητα νίκης στον β' γύρο. Μόνο φαινομενικά είναι μεγάλη  η διαφορά μας καθότι αναστρέψιμη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζυγούρης και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως «όλη η Ήπειρος  κι ακόμη παραπέρα συζητάνε από το βράδυ της Κυριακής την «έκπληξη» της Συνεργασίας Πολιτών. Να περάσει δηλαδή στον β' γύρο ένας ανεξάρτητος συνδυασμός που μάλιστα πρώτη φορά δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην κάλπη.

 «Οι εκλογές στον β' γύρο θα διεξαχθούν με αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά, διαφορετικά απ' αυτά του πρώτου γύρου. Με παρακαταθήκη το πρωτοφανές, υψηλό ποσοστό για ανεξάρτητο συνδυασμό, με βάση το μήνυμα της ανανέωσης που δόθηκε από τον α' γύρο και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά επιλογής μόνο υποψηφίου δημάρχου την δεύτερη Κυριακή, παραμένουμε αισιόδοξοι και μάχιμοι για την τελική επικράτηση» συμπλήρωσε ο κ. Ζυγούρης. «Κερδίσαμε την παράταση, θα κερδίσουμε και τον αγώνα στις 14 Νοεμβρίου. Πετύχαμε το ακατόρθωτο έως τώρα με την είσοδό μας στον δεύτερο γύρο. Θα ξανακάνουμε την έκπληξη σε μια εβδομάδα. Καλώ και τους δημότες που την πρώτη Κυριακή ψήφισαν διαφορετικά, να σταθμίσουν τις δύο επιλογές και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Να επιλέξουν ακκομάτιστη και ανανεωμένη αυτοδιοίκηση » κατέληξε ο κ. Ζυγούρης.