Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τα χρυσά Γιάννενα του Νίκου Γκόντα

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για διακοπές στην Ελλάδα βραβεύτηκαν με τα "Philoxenia Tourism Awards" στα πλαίσια της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia. Τα βραβεία «Philoxenia Tourism Awards» καθιέρωσε η HELEXPO, στο πλαίσιο της 22ης Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού Philoxenia.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, το κοινό, ανέδειξε με ψηφοφορία τον καλύτερο ταξιδιωτικό προορισμό και τα καλύτερα ξενοδοχεία, με ηλεκτρονική ψηφοφορία, ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Τουρισμού «Philoxenia Tourism Awards» είναι:
-Αγαπημένος παραθαλάσσιος προορισμός στην Ελλάδα, πρώτος νικητής αναδείχθηκε η Χαλκιδική, ενώ τη χρυσή πεντάδα συμπληρώνουν τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες, η Μαγνησία και τα Χανιά.
-Αγαπημένος ορεινός - εξοχικός προορισμός στην Ελλάδα, πρώτος νικητής αναδείχθηκε το Πήλιο, και ακολουθούν: η περιοχή Παρνασσού, η Ευρυτανία, τα Ιωάννινα και τα Τρίκαλα.
- Αυτός είναι ο χρυσός τουριστικός προορισμός που θυμήθηκε στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Νίκος Γκόντας. Την ανέσυρε την βράβευση, την έκοψε και την έραψε στα μέτρα μου και μας μούρλανε στο χρυσάφι. Ανασύραμε και μεις το δημοσίευμα από το αρχείο, προ τριετίας, για να φανούν τα ψέμματα.
Χρυσή οκταετία Γκόντα, σαν τον χρυσό αιώνα του Περικλέους