Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΑΖΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΣ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΥ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ. ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΒΗ. ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.
ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΤΖΑΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΑΖΗ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΕ ΠΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ".