Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ


Βασίλειος Γιόγιακας
Δώσαμε σαν  συνδυασμός έναν ευπρεπή, δυνατό, δύσκολο και έντιμο αγώνα, με πίστη, τόσο στον πολιτικό πολιτισμό, τον οποίο και τηρήσαμε παρά τη λάσπη που δεχθήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Καταθέσαμε στους πολίτες  ένα ολοκληρωμένο, πλήρες και τεκμηριωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, με μοναδικό στόχο, την αναγέννηση του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο λαός έκανε την επιλογή του, την οποία και αποδεχόμαστε με απόλυτο σεβασμό.
Συγχαίρω τον κ.  Κάτσινο  για την εκλογή του, και  θέλω, επίσης από καρδιάς, να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μου σε αυτή την πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια που κάναμε.
 
Πάνω απ’ όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας και εκείνους που μας ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν μας ψήφισαν. Και θέλω έντιμα και ειλικρινά να τους διαβεβαιώσω ότι και από τη θέση που μας έταξαν, θα δώσουμε έναν αδιάκοπο, συνεχή, συστηματικό αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου. Με όλες μας τις δυνάμεις οφείλουμε να προσπαθήσουμε δυναμικά και να προωθήσουμε την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων.

Το απαιτεί η ιστορία της προσωπικής  μου πορείας, του συνδυασμού μας, το  απαιτεί και το αξίζει  ο λαός που μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του.