Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Πάει ολοταχώς για το Κόμμα της Ντόρας ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Νίκος Γκόντας

Ντόρα Μπακογιάννη
Μακρά τηλεφωνική συνομιλία είχε η πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Νίκο Γκόντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της πρώην υπουργού, η κ. Μπακογιάννη συνεχάρη το Νίκο Γκόντα για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον δεύτερο γύρο, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είναι δίπλα του, συντεταγμένες, όλες οι δυνάμεις της που διαθέτει στην πόλη των Ιωαννίνων.
«Όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα…Θα δουλέψουν για σένα», διαβεβαίωσε το Νίκο Γκόντα η πρώην Υπουργός.
Η στήριξη δεν γίνεται άνευ όρων.

Ο Νίκος Γκόντας είναι γνωστό ότι δεν τρέφει καμία εκτίμηση προς το πρόσωπο του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Κατά τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας πιέστηκε ασφυκτικά από πολλούς παράγοντες των Ιωαννίνων να μην τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της κ. Μπακογιάννη, όμως ο ίδιος και μεγάλο μέρος από τον μηχανισμό του δημαρχείου, δούλεψε για λογαριασμό της πρώην Υπουργού.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ο Νίκος Γκόντας διαβεβαίωσε την Ντόρα Μπακογιάννη, ότι θα είναι ο πρώτος στην Ήπειρο που θα ανακοινώσει την προσχώρησή του στο κόμμα της αμέσως μετά την 21η Νοεμβρίου. 
Μέχρι τότε θα τηρεί σιγή ιχθύος, αφού έχει μπροστά του εκλογές και θέλει τις ψήφους των Νεοδημοκρατών. Στην περίπτωση αυτή η σιωπή είναι χρυσός. Μέχρι την Κυριακή των εκλογών.
Μετά θα πρέπει να φροντίσει για το πολιτικό του μέλλον και στο κόμμα της Ντόρας έχει ελπίδες, λόγω μεγαλύτερου εκτοπίσματος από τον κουμπάρο Νίκο Γερασιμίδη.