Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΗΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ
Οι εκλογές  τελείωσαν. Οι δημότες του δήμου Ζηρού μας έταξαν στην αντιπολίτευση. Είναι απολύτως σεβαστή η λαϊκή ετυμηγορία και θα φροντίσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του 45% των δημοτών που μας ψήφισαν στο δεύτερο γύρο.
Ευχαριστούμε θερμά όσους εξαρχής πίστεψαν στην «Συνεργασία Πολιτών κι όσους προστέθηκαν στην πορεία προς την τελική αναμέτρηση.
Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε γι αυτό μέσα από τη λειτουργία μας  στο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε την επόμενη φορά να κριθούμε και από τα «δείγματα γραφής» μας. Να ολοκληρώσουμε την ανατροπή που ξεκίνησε με την είσοδο ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, του συνδυασμού μας, στο δεύτερο γύρο και τη μείωση της ποσοστιαίας διαφοράς μας από τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο τη δεύτερη Κυριακή.
Συγχάρηκα από κοντά τον κ. Γιολδάση για την επανεκλογή του , καθώς και όλους όσοι αποτελούμε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Αρωγοί της δημοτικής αρχής, όπου απαιτείται, αλλά και αυστηροί κριτές της με συνεχή έλεγχο της λειτουργίας της.
Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, διατηρήσαμε όλοι ένα ήπιο προεκλογικό κλίμα κι αυτό είναι μια καλή αρχή. θα συνεχίσουμε με εντιμότητα, εργατικότητα και πολιτικό  πολιτισμό.