Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΝΟΥ

Γιώργος Κάτσινος
Θέλω να εκφράζω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς όλες και όλους εσάς τους συνδημότες του Νέου διευρυμένου Δήμου Ηγουμενίτσας, γιατί με την ψήφο σας στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής εμπιστευτήκατε εμένα και τους συνεργάτες μου να διοικήσουμε τον Δήμο για την νέα δημοτική περίοδο 2011-2014.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις υψηλές σας προσδοκίες για δικαιοσύνη, διαφάνεια, νέο ήθος και ύφος της εξουσίας με ανθρώπινο πρόσωπο και αξιοπρεπή συμπεριφορά προς όλους ανεξαίρετα τους συνδημότες μας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να εργαστούμε με συγκεκριμένο σχέδιο και προγραμματισμό με ζήλο και υπευθυνότητα για να αναδείξουμε τον τόπο μας σε χώρο δημιουργικής έκφρασης και δράσης που θα δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για όλους, να δώσουμε όραμα, ελπίδα και προοπτική στους νέους και τις νέες μας, να προβάλουμε και να αξιοποιήσουμε τον φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο για να κερδίσουμε το στοίχημα της ισόρροπης και δυναμικής ανάπτυξης της περιοχής μας.
Στη προσπάθεια μας όμως αυτή σας θέλουμε όλους δίπλα μας, θέλουμε τη δική σας ενεργό συμμετοχή και συμβολή, τις δημιουργικές σας προτάσεις και θέσεις, την καλόπιστη κριτική σας για να χτίσουμε όλοι μαζί ένα αύριο καλύτερο και ελπιδοφόρο για μας και τα παιδιά μας.
Η πλατιά κινητοποίηση και στήριξη του Συνδυασμού μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ» από ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη αλλά και μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες να προχωρήσουμε ανυποχώρητα για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και τις δεσμεύσεις μας για έναν Δήμο σύγχρονο και δημιουργικό κοντά στις ανάγκες και τα προβλήματα των συνδημοτών μας.
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας και ιδιαίτερα αυτούς που δεν εκλέχθηκαν για την σημαντική συμβολή τους στη μεγάλη ΝΙΚΗ καθώς και τους συνεργάτες μου και τους εκατοντάδες εθελοντές μας.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός. Όμως όλοι εσείς μου δίνετε δύναμη και αισιοδοξία για να ανταποκριθώ με επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνω.
Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.