Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Ασκούμε επί χρόνια πολιτική ανοιχτών θυρών

ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα eklogika.gr,  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,  τόνισε ότι στην εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, «οι πολίτες με την ψήφο τους έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα κατά των πάσης φύσεως μηχανισμών» και παράλληλα επιδοκιμάστηκε το ήθος και το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα που διεξήγαγε η παράταξη της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης», ως επίσης και η προσήλωσή της στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών.
Απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που πρέπει να τον επιλέξει την Κυριακή ο ψηφοφόρος ο κ. Καχριμάνης, τόνισε ότι η παράταξή του έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό και πολύπλευρο έργο στο Ν. Ιωαννίνων,  το οποίο αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για ολόκληρη την Ήπειρο.

«Εμείς από την αρχή κάναμε έναν αγώνα αποκλειστικά και μόνο για την Αυτοδιοίκηση, γιατί είμαστε ζυμωμένοι και προσκολημμένοι με αυτή, ζούμε και αγωνιζόμαστε με τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας… Και το κυριότερο, - κατέληξε - όλα αυτά τα χρόνια ασκήσαμε πολιτική ανοικτών θυρών, δεν διχάσαμε, δεν διαχωρίσαμε τους πολίτες από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονταν και δεν το επικαλούμαστε αυτό τώρα, ευκαιριακά και μόνο για προεκλογική χρήση».